Molenhoek 8b
B-9340 Smetlede - lede

Tel.: 09/ 366 40 57
Fax: 09/366 40 57
E-mail: info@dnsbikes.be

Ondernemingsnummer:
BTW BE 0463 860 433

STRATENPLAN


proximedia-logo

Elektrische fietsen

Sparta Ion, elektrische fietsen
 
Een ION is een fiets en geen auto. Maar je gebruikt hem wel bijna als een auto. Hij trapt met je mee. Dat is ideaal om naar je werk of naar de supermarkt te gaan. Zo blijf je ook nog in vorm. Bovendien komt de ION al jaren als beste uit de test om z'n onzichtbare aandrijving, de volledige programmeerbaarheid en omdat hij gewoon lekker fietst. Misschien is het daarom wel de meest verkochte elektrische fiets van Nederland.
 

 
Erkend Sparta-Ion Dealer! Verschillende modellen en testfietsen ter beschikking!
 
 
 
Giant Twist
 
Dankzij de 28" wielen en de batterijen die verborgen zijn onder de standaard zijtassen heeft deze fiets het uiterlijk van een normale fiets. Het verschil merkt u echter wel wanneer u gaat fietsen! Dankzij de krachtige ondersteuning fietst u heerlijk licht.
Delithium-ion batterijenvan de Twist Comfort hebben een actieradius van maar liefst 130 km.
Na de succesvolle introductie van de Giant Twist Comfort in modeljaar 2007 en de Sport in 2008 kunnen we nu de 2 modellen presenteren met nieuwe tassen die meer ruimte bieden en een Sanyo motor die volledig vrij loopt tijdens het fietsen zonder ondersteuning.
Alle voordelen zijn gehandhaafd zoals de grote actieradius, de uitneembare batterijen en de dichte kettingkast met 8 of 7 versnellingen.
 
 
 
 
Panther