Molenhoek 8b
B-9340 Smetlede - lede

Tel.: 09/ 366 40 57
Fax: 09/366 40 57
E-mail: info@dnsbikes.be

Ondernemingsnummer:
BTW BE 0463 860 433

STRATENPLAN


proximedia-logo

Welkom bij D & S Bikes!

 
 
Wilt u zich verwennen met een nieuwe fiets? Of zijn de kinderen toe aan een maatje groter? Kom dan zeker eens kijken bij ons. U hebt de keuze uit meer dan 400 fietsen, uit alle prijsklassen en merken.

Vanzelfsprekend beschikken we over een groot assortiment stadsfietsen. Van Gazelle over Giant tot Carraro. U houdt het niet voor mogelijk. Hetzelfde geldt voor koersfietsen, mountainbikes en citybikes. Stuk voor stuk kwaliteitsfietsen die garant staan voor onbetaalbaar rijplezier.

Ook uw kinderen vinden bij D & S Bikes ongetwijfeld hun gading. We hebben niet alleen kinderfietsen, maar ook een ruim aanbod aan BMX'en.
Overweegt u om een elektrische fiets aan te schaffen? Maak dan zeker eens een proefritje bij ons. Wij zijn de officiŽle dealer van Sparta Ion elektrische fietsen. Deze fiets trapt met u mee. Ideaal voor naar uw werk of supermarkt. Hij is niet voor niets de meest verkochte fiets van Nederland.

Bij D & S Bikes koopt u een fiets die voor 100 % rijklaar afgemonteerd is. Maar daar stopt het niet. U kunt bij ons ook terecht voor alle reparaties. En wees gerust, ook fietsen die u niet bij ons kocht herstellen we.

Nog een tip: hou zeker de promoties in het oog. Elke week opnieuw bieden wij u absolute koopjes aan!